Osobné Aromaterapeutické Difuzéry MONQ sú už na Slovensku!

Aromaterapeutické difuzéry

Prvé osobné aromaterapeutické difuzéry

vytvorila americká spoločnosť pre wellness produkty MONQ sú už na Slovensku.

Čo je to vlastne osobný aromaterapeutický difuzér?

Ide o zariadenie podobné peru, ktoré je naplnené zmesou rastlinného glycerínu 80% (extrahovaného z bio kokosových orechov) a bio esenciálnych olejov 20%. Prístroj sa používa vdychovaním ústami a výdychom nosom bez toho, aby ste odparenú zmes v podobe pary vdýchli do pľúc.

Osobné difuzéry MONQ vytvoril v roku 2015 Dr. Eric Fishman, ktorý si nechal patentovať inovatívnu technológiu, ktorej účelom je zlepšiť kvalitu života ľudí. Spojenie dávnych znalostí aromaterapie s modernou technológiou.

Vďaka MONQ si môžeme vychutnať aromaterapiu kdekoľvek a kedykoľvek.

Osobné difuzéry neobsahujú tabak, nikotín, vitamíny ani žiadne škodlivé zložky. Náplň je 100% zdravá z bio esenciálnych olejov. Pri aromaterapii s difuzérmi sa do organizmu vstrebávajú prospešné  terpény (aromatické molekuly uvoľnené po extrakcii z rastlín). Terpény, ktoré sú stavebnými kameňmi esenciálnych olejov, sa už celé generácie používajú na liečenie a pozdvihnutie ducha.

Inovatívny objav Dr. Fishmana

Dr. Fishman, zakladateľ MONQ, objavil medzi ľuďmi v Spojených štátoch zaujímavý syndróm – Syndróm nedostatku Terpénov. Prechádzka v prírode nás zavedie medzi tisíce týchto terpénov. Nie je náhoda, že sa potrebujeme spojiť s prírodou, aby sme upokojili naše myšlienky a ducha.

Aj dnes, v časoch industrializácie a globalizácie, máme čoraz menej možností byť v prírode, pričom prírodných terpénov dýchame čoraz menej. Keď naše telo v bežnom živote nedostáva potrebné terpény, je ťažké dosiahnuť vyrovnaný stav  tzv. homeostázu – udržiavanie relatívnej stability hlavných fyziologických ukazovateľov organizmu. Reakcia – v takejto situácii je, že sa telo začne „vypínať“. Toto sú tiež príznaky syndrómu nedostatku Terpénov.

Tím MONQ hľadá spôsob, ako ovplyvniť telo tak, aby v dynamickom a rýchlom svete dostávalo potrebné terpény. Po mnohých experimentoch s originálnymi zmesami esenciálnych olejov  špecialisti v tíme Dr. Fishmana pozorovali, ako sa testovaní ľudia pozdvihli. Napríklad ľudia s depresiami sa začnú cítiť lepšie a majú pozitívnejšie myšlienky. MONQ kombinuje základné terpény potrebné pre telo a vytvára patentovaný produkt obsahujúci zmesi esenciálnych olejov v kombinácii s modernou technológiou, ktorá dokáže sprostredkovať ducha a pokoj prírody doma, v kancelárii, v meste alebo na dovolenke.

 
 
 
 
 
 
 
 
Elektronická cigareta bez nikotínu

Ako používať

Vdýchnite ústami a vydýchnite nosom bez vdýchnutia do pľúc. Tak podobne ako pri pití nápoja cez slamku. Ak chcete vdychovať bez nádychu do pľúc, vdýchnite z difuzéra do úst ; potom zatlačte smerom k nosu a pomaly vydýchnite. Počas dychových cvičení majte zatvorené ústa. MONQ je najužitočnejší, keď sa používa týmto spôsobom.

Princíp fungovania

Osobné aromaterapeutické difuzéry fungujú na princípe odparovania zmesí esenciálnych olejov vo forme pary/hmly aromatických zlúčenín, vodnej pary a oxidu uhličitého. Inhalácia z náustka by mala byť ľahká. Odsávanie aktivuje malú batériu v ohrievacom telese, ktorá zohreje zmes esenciálnych olejov na približne 121 stupňov Celzia a vytvorí hmlu. Táto hmla sa vdychuje ústami a vydychuje nosom.

Prostredníctvom tejto metódy MONQ vytvára  nový, jednoduchý a pohodlný spôsob, ako aromaterapia môže vyjadriť svoju magickú silu . A čo viac, teraz máme možnosť vychutnať si aromaterapiu, nech sme kdekoľvek.

Arometarepia

 

100% čistý terapeutický vzduch

V prvých rokoch svojho šírenia bol difuzér mylne prirovnávaný k vape prístroju. Často sa objavovala otázka:

„Fajčíš MONQ?“  Nie!

Fajčenie je akt spaľovania látky a vdychovania spáleného materiálu. Produkty MONQ nehoria, nevdychujú sa pľúc a neobsahujú žiadne zložky spojené s fajčením, vrátane tabaku, nikotínu, umelých produktov a iných. Hmla uvoľňovaná difuzérmi je vodná para, ktorá sa podobá pare uvoľňovanej vriacou vodou.

Po zahriatí sa zmes v difuzéry premení na bohatú aromaterapeutickú vodnú paru, čo je vlastne terapeutický vzduch, ktorý sa vdychuje. S MONQ sa inhaluje 100% čistý terapeutický vzduch. Všetky ingrediencie sú zdravé, neobsahujú nikotín, umelé arómy ani prísady, vitamín E-acetát, THC ani syntetické kanabinoidy.

Pre lepšiu kvalitu života

Osobné difuzéry sa líšia zložením a účinkom – existujú difuzéry na koncentráciu FOCUS, na prekonávanie stresu PEACE, na upokojenie a rovnováhu ZEN, na aktivitu a vitalitu FRESH, na pokojný spánok SLEEPY, na sebavedomie SEXY a veľa ďalších. MONQ je vlastne skratka pre slová Modified Observation of Natural Qualia. V preklade sú prvé tri slová jasné – „Modified study of natural…“, potom sa dostávame k neznámemu slovu Qualia. Qualia znamená: Ako sa ty alebo ja cítime, ako prežívame všetko, čo sa okolo nás deje . Červenosť jahody, sladkosť vanilky, v určitých situáciách pocit stresu, v iných pocit pokoja atď.

Tvorcovia produktov veria, že používaním MONQ v každodennom živote môžeme zmeniť spôsob, akým interagujeme so svetom okolo nás. To je dôvod, prečo s MONQ môžeme zlepšiť našu kvalitu (Qualia) života!

Osobné difuzéry pre aromaterapiu MONQ  sú dostupné na Slovensku od januára 2022 a ponúka ich miestna pobočka MONQ Slovensko. Viac informácií o produktoch nájdete na  www.monq.sk V internetovom obchode si môžete objednať svoj prvý osobný difuzér na aromaterapiu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Naša stránka používa súbory cookies. Prehliadaním tejto stránky s tým súhlasíte. Viac na ochrana osobných údajov.